Snel aanmelden voor kraamhulp.

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledige naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Email: Telefoonnummer: Zorgverzekeraar: Datum mogelijke kraamhulp: - -

Snel bij de bevalling

Kraambureau Van Tricht is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor aanvragen van partusassistentie en de inzet van kraamzorg.
De landelijke norm is dat een kraamverzorgende binnen één uur na oproep op de plaats van de bestemming dient te zijn.
In de regel zijn wij binnen een half uur (na uw telefoontje) bij u thuis.
Al onze kraamverzorgsters wonen in de gemeente Bunschoten. Binnen Bunschoten zijn wij gemiddeld zelfs binnen een kwartier bij u thuis. Voor de omliggende plaatsen geldt binnen 30 tot 45 minuten. Maar in ieder geval ruim binnen de landelijke normen.

Het is bewezen dat vroegtijdige aanwezigheid van de kraamverzorgende bij de bevalling de cliënt rust en vertrouwen geeft.
Kraambureau Van Tricht bewijst (ook) in dit opzicht een betrouwbare organisatie te zijn. We mogen dit gerust tot één van onze kernkwaliteiten rekenen.

Het feit dat we snel bij u thuis zijn als de bevalling zich aandient heeft twee redenen: 1) Bij de intake wordt de zwangere cliënt gevraagd om een zogenaamd ‘rommeltelefoontje’. 2) Hierna wordt de (voor de kraam bestemde) kraamverzorgende geïnformeerd en eventueel wordt de route al uitgelegd, zodat er geen tijd verloren gaat met het zoeken naar het adres van het kraamgezin. Zodra de bevalling serieus wordt is de kraamverzorgende reeds ‘stand-by’

Kraambureau van Tricht
Aak 45, 3751 ZG
Bunschoten-Spakenburg

M: 06-20929484
E:

Bankrekening ING: NL47 0002 3260 10
Kamer van Koophandel: 32107382
AGB-code: 33008767