Snel aanmelden voor kraamhulp.

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledige naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Email: Telefoonnummer: Zorgverzekeraar: Datum mogelijke kraamhulp: - -

Kraamdossier

Wat is het kraamdossier?
Bij het intakegesprek wordt het kraamdossier uitgereikt en toegelicht. De brochure bestaat uit 2 gedeelten: kraamtijd en kraamdossier.

Het deel kraamtijd bevat veel interessante en nuttige informatie over de kraamperiode. U leest wetenswaardigheden over de bevalling, maar ook informatie over de dagelijkse controle van uw baby en de dagelijkse controle van de moeder.
Wij raden u aan om de informatie rustig door te lezen voor de bevalling begonnen is. U leest veel praktische zaken: het voeden van de baby, luiers verschonen, aan- en uitkleden, in bad doen, enz.

Het kraamdossier is bedoeld voor de kraamverzorgende en de verloskundige. Daar zijn formulieren, controlelijsten en temperatuurlijsten opgenomen. De kraamverzorgende en verloskundige noteren hier hun bevindingen. Vaak legt de kraamverzorgster op deze pagina’s ook vast wat ze met u heeft besproken, bijvoorbeeld over de voedingen tijdens de nacht.

Kraambureau van Tricht
Aak 45, 3751 ZG
Bunschoten-Spakenburg

M: 06-20929484
E:

Bankrekening ING: NL47 0002 3260 10
Kamer van Koophandel: 32107382
AGB-code: 33008767