Snel aanmelden voor kraamhulp.

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Volledige naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Email: Telefoonnummer: Zorgverzekeraar: Datum mogelijke kraamhulp: - -

Onze werkwijze

Dagkraamzorg (variërend van vier tot acht uur per dag)
De kraamverzorgster is gemiddeld vier tot acht uur per dag aanwezig. Het aantal uren wordt vastgesteld aan de hand van het Landelijk Indicatie Protocol Kraamzorg. Mocht u meer zorguren willen dan er geïndiceerd zijn, dan kan u in overleg met ons meer zorguren bijkopen tegen het geldende tarief. De werktijden van uw kraamverzorgende zullen doorgaans tussen 8.00 en 18.00 uur liggen. U kunt ook, in overleg met de kraamverzorgende, de begintijd vaststellen.

Poliklinische bevalling
Wanneer u kiest voor een poliklinische bevalling, kan de kraamverzorgster mee naar het ziekenhuis. Na de bevalling gaat de kraamverzorgster mee naar huis voor de kraamzorg.

Uitgestelde kraamzorg
Na een ziekenhuisopname is het plezierig wanneer er thuis iemand is die u op weg kan helpen met de verzorging van uw baby en met praktische adviezen.
Deze vorm van kraamzorg vindt alleen plaats na toestemming van uw verzekering. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de kosten zelf te betalen.
De zorg wordt afgestemd op úw behoefte en situatie.

Couveuse-nazorg
Soms is het nodig dat de baby nog een periode in de couveuse ligt. Wanneer het moment is aangebroken dat u uw baby mee naar huis mag nemen, kunt u voor allerlei vragen komen te staan. Juist dan is het heel prettig dat iemand u nog enkele dagen hierin kan ondersteunen.
Deze vorm van kraamzorg vindt alleen plaats na toestemming van uw verzekering. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de kosten zelf te betalen.

’s Avonds hulp
Het kan voorkomen dat de kraamvrouw met de baby eind van de middag of begin van de avond wordt ontslagen uit het ziekenhuis. Kraambureau Van Tricht verleent in dit geval gewoon kraamzorg.

Kraambureau van Tricht
Aak 45, 3751 ZG
Bunschoten-Spakenburg

M: 06-20929484
E:

Bankrekening ING: NL47 0002 3260 10
Kamer van Koophandel: 32107382
AGB-code: 33008767